Gratis verzending naar Nederland en België
Voor 17 uur besteld, morgen in huis
Niet goed, geld terug
Geen account nodig

Inspiratie

“What you wear is how you present yourself to the world, especially today, when human contacts are so quick. Fashion is instant language.”
Miuccia Prada

“Fashion has to reflect who you are, what you feel at the moment and where you’re going.”
Pharrell Williams

Contactdetails

E-mailadres: info@neycko.com

Telefoonnummer: 085-4018166

Contact via facebook en instagram
Neycko

Kamer van Koophandel: 83215263

Klantenservice

Mocht je vragen hebben over ons product, je bestelling of iets anders? Mail je vraag naar info@neycko.com of gebruik het contactformulier

Bedrijfskleding

De Neycko pantalon is ook uitermate geschikt als broek om in te werken door de unieke stof. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een deze broek bestellen voor uw medewerkers? Wij werken samen met onze partners die gespecialiseerd zijn in corporate fashion. Neem gerust contact op met één van onze onderstaande partners of vrijblijvend via 085-4018166 – corporate@neycko.com.

Roberto Lungo biedt een totaalconcept;
Naast het leveren van de juiste kleding nemen wij alles uit handen;
passen op locatie, vast contactpersoon, voorraadbeheer en persoonlijke portal (webshop)

De keuze en bijbehorende investering kan alleen goed zijn als u van tevoren wordt geadviseerd over de meest geschikte stoffen, kleuren en mogelijkheden die binnen uw budget passen.
Een goed advies kan daarom niet via de mail of telefoon gegeven worden.

Wij komen graag bij u langs om sfeer te proeven en gezamenlijk de gewenste behoefte te bepalen.
Uiteraard bent u ook welkom in onze stijlvolle showroom.

www.robertolungo.nl

info@robertolungo.nl / 06-31787673

De juiste kleding op het juiste moment bij de juiste medewerker? MKH Business biedt een full-service dienstverlening. Wij garanderen de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding, sportkleding, schoenen en diverse andere artikelen. Wij zorgen dat uw bedrijf of product herkenbaar en onderscheidend voor de dag komt. 

Het is bewezen: textiel met uw logo zorgt voor grote en duurzame brand awareness bij uw doelgroep. Wij hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing. Wij doen letterlijk alles om de juiste kleding te verzorgen en maken het onmogelijke bijna altijd mogelijk. 

Bij MKH Business kunt u de gehele Neycko collectie passen, zodat u zelf de kwaliteit en pasvorm kan beoordelen. Voor bedrijven is het mogelijk dat wij op locatie komen om de broeken door te passen. Ook kunnen wij de broeken voorzien van een bedrukking of borduring. Bel ons gerust om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken of kom gezellig bij ons langs in Zoeterwoude. 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 17:00 uur.

MKH Business
Hoge Rijndijk 251
2382 AM Zoeterwoude

T. +31 (0)172 792 092
E. info@mkhbusiness.nl

Winkels

Het is mogelijk om de collectie te bekijken en passen. In de showroom van Roberto Lungo vindt u al onze modellen, kleuren en maten. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Roberto Lungo is in 2011 ontstaan door pure passie voor trendy en modieuze kleding. Waar persoonlijke aandacht en service volledig gericht zijn op de behoefte, uitstraling en draagcomfort.
Altijd op zoek naar de beste prijs- kwaliteitverhouding waarin het gevoel en zelfverzekerdheid van onze klanten centraal staan.

Kleinschalig begonnen met als doel de zakenman te ontzorgen met representatieve kleding, gericht op de gewenste uitstraling passend bij de werkzaamheden en functie.
Al snel was de vraag naar een unieke identiteit met bijbehorende persoonlijke pasvorm geboren.

www.robertolungo.nl

info@robertolungo.nl / 06-31787673

Stuur ons een bericht