Gratis verzending naar Nederland en België
Voor 17 uur besteld, morgen in huis
Niet goed, geld terug
Geen account nodig
Over Neycko

Het verhaal achter Neycko en de pantalons

We vonden nergens de perfecte pantalon. Dus hebben we hem zelf gemaakt.

Mijn werkdagen zijn nooit hetzelfde. Soms moet ik van de ene meeting naar de andere, van golfbaan naar netwerkborrel. Op andere dagen zit ik aan mijn bureau gekluisterd. Vaak kan ik niet precies voorspellen wat voor dag het wordt. Mijn outfit moet daarom voor alles passend zijn. Het moet comfortabel dragen, maar ook stijlvol staan. Een blazer aan- of uitdoen volstaat meestal om de juiste toon aan te slaan. Maar de broek is niet zo makkelijk. Ik vond nooit een chino, pantalon of travel broek die voor alles inzetbaar is. En ik heb ze allemaal geprobeerd, van fast fashion to maatpak. De oplossing lag al die tijd recht onder mijn neus.

Mijn vader is van oorsprong maatkleermaker en heeft ruim veertig jaar ervaring in de (bedrijfs)modebranche. Samen legden we ons toe op het creëren van een pantalon die voor elke gelegenheid passend is: even comfortabel als een joggingbroek, maar elegant genoeg voor onder een pak of als travel wear wanneer je op reis bent. De sleutel tot de oplossing lag in de stof. Uiteindelijk vonden we een hoogwaardige, duurzame en toch zachte jersey. Het perfecte doek voor mijn vaders ambacht. Hij ontwierp het functionele en toch stijlvolle kledingstuk dat ik miste.

Al snel droeg ik bijna geen andere broek meer. Daar leek het verhaal op te houden. Tot ik gevraagd werd waar ik die pantalon toch vandaan had–blijkbaar deelden anderen mijn frustratie. Voor ik het wist was een bescheiden familiebedrijf geboren. We startten Neycko in 2020.

Rick, Tim en Nico Ros

Founders Neycko

Beste kwaliteit

Unieke stof die zorgt voor optimaal comfort, rekbaarheid en vormvastheid. Ziet eruit als nette pantalon, draagt als een trainingsbroek.

40+ jaar ervaring

Neycko is ontstaan uit puur vakmanschap van Nederlandse bodem

Vervaardigd in Europa

Neycko pantalons worden ontworpen in Nederland en vervaardigd in Europa. 

Neem contact met ons op

Vragen, opmerkingen of tips?

Heb je vragen over ons product, tips of andere opmerkingen? Neem gerust contact op via het contactformulier en wij proberen binnen 24 uur te reageren.